Good-bye is een samenwerkingsverband van de Rouwcoach en JD Structuur. Wij werken professioneel, persoonlijk, toegewijd en zorgvuldig. Wij zijn aangesloten bij het Landelijk Steunpunt Verlies en voldoen aan de kwaliteitseisen van het Landelijk Platform voor Nabestaandenzorg en de Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden.

ED VAN DER VIGHT

In mijn werk als rouwcoach begeleid ik mensen wiens wereld op z’n kop staat door een verlies. Mensen willen het verlies goed verwerken, maar daarbij niet te veel leunen op de omgeving. Binnen Good-bye richt ik me op de emotionele ondersteuning en verliesverwerking.

Ik doe werk dit vanuit de combinatie van ervaringsdeskundigheid en mijn professionaliteit als hulpverlener. Ik ben als erkend rouw- en verliesbegeleider aangesloten bij het Landelijk Steunpunt Verlies en ben daarnaast werkzaam als docent verlies- en rouwbegeleiding.

Het mooiste van mijn werk is het moment waarop mensen zelf ervaren dat ze na een verlies hun leven weer kunnen oppakken en weer geluk voelen en zin hebben in het leven. Dat te bereiken en daar een bijdrage aan mogen leveren is voor mij de belangrijkste drijfveer om dit werk te doen.

JOLANDA VAN DEN DUNGEN

Mijn naam is Jolanda van den Dungen, geboren in 1968 in Nuenen. Als professional Organizer begeleid ik mensen bij het structureren van het dagelijkse leven, zowel op administratief als op huishoudelijk gebied.

Ik vind het enorm waardevol om mensen te begeleiden, juist op de momenten dat zij wat extra aandacht en steun nodig hebben. Daarom ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van nabestaandenbegeleiding. De dood hoort bij het leven. Zowel ervoor als erna. Om nabestaanden in het proces van verliesverwerking zoveel mogelijk te ontzorgen, vind ik ontzettend mooi om te doen.

Ik ben aangesloten bij het Landelijk Platform voor Nabestaandenzorg en bij
Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Binnen Good-bye richt ik mij op het adviseren en begeleiden van de administratieve zaken en het opruimen van materiële zaken.