Het bieden van nabestaandenzorg geeft u als uitvaartondernemer meerwaarde en is een dienst die steeds vaker wordt aangeboden in de uitvaartbranche. Wilt u nabestaandenzorg aanbieden, maar heeft u daar te weinig tijd voor? Of misschien onvoldoende kennis over? Weet dan dat u deze dienstverlening ook kunt uitbesteden aan Good-bye.

Als uitvaartondernemer werkt u als een betrokken en betrouwbare partner nauw samen met de familie van de overledene. U bent hun steun en toeverlaat in de dagen rondom de uitvaart. In korte tijd bouwt u een intense band op met de familie. Hoewel u als geen ander weet dat de roerige tijd voor de familie nog niet voorbij is na de uitvaart, wordt deze intense band toch vaak verbroken.

Good-bye biedt u de mogelijkheid om de families waarvoor uw werkt verder te helpen. Zowel bij de zakelijke afhandeling als in de emotionele verwerking van het verlies.
Ook in situaties waar mensen zich bewust voorbereiden op hun levenseinde kan Good-bye ondersteuning bieden.


Met onze verschillende bouwstenen kunnen we steeds, samen met u – voor iedere familie die daar behoefte aan heeft – een passend dienstenpakket samenstellen. De wijze waarop Good-bye samenwerkt met u als uitvaartondernemer kan aangepast worden aan de manier waarop u zich als uitvaartondernemer wilt onderscheiden in de markt.

THEMABIJEENKOMST “NAZORG” OP 18 september 2020
Bekijk onze diensten
neem contact op